Jump to content


Photo

Are You Going To Get Tiger Right Away?


  • Please log in to reply
9 replies to this topic

Poll: Are you going to purchase & install Tiger right away? (53 member(s) have cast votes)

Are you going to purchase & install Tiger right away?

  1. Yes, first day (22 votes [41.51%])

    Percentage of vote: 41.51%

  2. Install on "test" computer first. (8 votes [15.09%])

    Percentage of vote: 15.09%

  3. I'll wait until after the first update 10.4.1 (2 votes [3.77%])

    Percentage of vote: 3.77%

  4. Going to wait a few months until the dust settles. (17 votes [32.08%])

    Percentage of vote: 32.08%

  5. No, panther works fine for me (4 votes [7.55%])

    Percentage of vote: 7.55%

Vote Guests cannot vote

#1 tobyond

tobyond

    Moderator Retired

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 712 posts
  • Gender:Male
  • Location:Eastern WA
  • Logic User Since:2000

Posted 12 April 2005 - 06:14 PM

Are you going to purchase and install Tiger right away? 
Vote in the above poll.

#2 Peter

Peter

    Site Creator & Admin

  • Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1,539 posts
  • Gender:Male
  • Location:Rhode Island, USA
  • Logic User Since:1998

Posted 12 April 2005 - 07:03 PM

Im going to install on my laptop first. Test out a few things for a week or two.
Make sure logic 7.1 works well.

Really all the features of X look fantastic! And I can hardly wait. This is how I feel :bouncy: :w00t:

This month has been like a kid in a candy store for me. All I need now is a new G5 :blink:

Mixing - Logic Pro X | OS X 10.8.4 | 3.4GHZ Quad Core Hackintosh | 16GB Ram |

Studio Tracking - Logic Pro 9.1.8 | OS X 10.6.8 | 2GHZ Quad Mac Pro | 6GB Ram | Apogee Symphony PCI-e | Apogee AD16X | Apogee Mini DAC | Logic Control & Extender and Mackie Control C4 and a boat load of other cool stuff i use in my studio Static Productions


#3 thothprod

thothprod

    Ohh.. I got it now

  • Members
  • PipPipPip
  • 155 posts
  • Gender:Male
  • Location:Detroit,MI

Posted 12 April 2005 - 07:10 PM

I am going to jump right in.....what the f***..........

#4 tobyond

tobyond

    Moderator Retired

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 712 posts
  • Gender:Male
  • Location:Eastern WA
  • Logic User Since:2000

Posted 12 April 2005 - 08:47 PM

I'm gonna jump straight in, hell, if the water's cold you hear me scream!!! :cold:


All I need now is a new G5 :blink:

<{POST_SNAPBACK}>


Absolutely, on the 29th pick one up when you grab Tiger!!

#5 noyank11

noyank11

    New Member

  • Members
  • Pip
  • 6 posts

Posted 12 April 2005 - 08:58 PM

yes...

#6 DavidCoffin

DavidCoffin

    New Member

  • Members
  • Pip
  • 3 posts

Posted 12 April 2005 - 09:04 PM

I'm thinking about installing it right away on a separate partition so I can always go back to the Panther world if things aren't working in Tiger....but the feature set has me breathing hard!

Edited by DavidCoffin, 12 April 2005 - 09:04 PM.


#7 kanker

kanker

    Site Supporter

  • Site Supporters Plus
  • PipPipPip
  • 110 posts
  • Location:Indy
  • Logic User Since:2002

Posted 13 April 2005 - 12:48 AM

I clicked yes, but it probably won't be on the first day unless I have a bit of a windfall. I really never have any update fears, but my income is not dependent on my computer.

#8 mersisblue

mersisblue

    Site Supporter

  • Site Supporters Plus
  • PipPipPipPip
  • 291 posts
  • Gender:Male
  • Location:NJ
  • Interests:Im a certified audio engineer from cti lake hurst nj
  • Logic User Since:2004
  • Audio Software Used:logic pro 6-9
    nuendo 4 and up though not lately
    digital performer
    pro tools

Posted 14 April 2005 - 05:38 PM

I clicked yes, but it probably won't be on the first day unless I have a bit of a windfall.  I really never have any update fears, but my income is not dependent on my computer.

<{POST_SNAPBACK}>


I clicked when the dust settles But If I happen to pick up a nother HD I might update early on another system drive :victory:

#9 Erik Sojdelius

Erik Sojdelius

    New Member

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
  • Logic User Since:1993

Posted 17 April 2005 - 05:09 PM

Gonna have to wait till digi supports it. I'll run it on my PB though. Looks good.

/Erik

#10 fetchin

fetchin

    New Member

  • Members
  • Pip
  • 8 posts
  • Location:pittsburgh

Posted 25 April 2005 - 12:31 PM

good statement...how long before you think 3rd party plug ins are supported? roughly?




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users